Over ons

Electromind - Technische partners die ontzorgen

ElectroMind is het bedrijf voor alle diensten op het gebied van aandrijftechnische oplossingen. Wij zijn een lerende organisatie en staan open voor samenwerking mits wij voor jou van toegevoegde waarde zijn, dat is namelijk de basis voor ons gezamelijk succes. Onze personeelsleden worden continu bijgeschoold, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Omdat wij voorheen deel uit maakte van een internationale organisatie zijn we ook internationaal georienteerd en zijn we in het bezit van een groot netwerk dat jou kan ondersteunen bij het vinden van de beste oplossingen.

Daarbij willen wij groeien en zijn wij in het bezit van unieke test en reparatie faciliteiten om bijvoorbeeld frequentieregelaars tot een vermogen van 250KW volledig onder belasting te testen. Onze mensen hebben veel ervaring met enkelstuks project opdrachten maar ook seriematige opdrachten zijn regelmatig aan de orde.

Om de beste service aan onze klanten te kunnen bieden, staan wij altijd klaar om met je in gesprek te gaan en te helpen waar we kunnen.

Wij hopen je snel als klant te mogen begroeten!

Ons team

Onze voordelen

Iconen wijzigen

We We hebben werk methodes ontwikkeld om de productietijden signifikant te reduceren. Dit zorgt er voor dat onze levertijden significant beter zijn dan wat onze klanten verwachtten.

Bij Electromind moedigen we alle medewerkers op elk niveau aan om manieren te vinden om de afval stroom tot een minimum te beperken. Evenals de totale benodigde tijd vanaf uw opdracht tot aan oplevering te reduceren.

Top Kwaliteit

We houden continu toezicht op de kwalitatieve indiatoren van de door ons geproduceerde producten. Evenals het continu verbeteren van de gevestige kwaliteitsstandaard om better aan uw behoeftes en verwachttingen te kunnen voldoen.

Goed toezicht op het productie proces en dieogaande test procedures garanderen dat ElectroMind producten van de het hoogste kwaliteit niveau zijn.

Waar voor je geld

Met onze moderene planning en controle mechanismes en een volledige integratie van NEN en ISO normen in operatie processen zijn onze levertijd afspraken opmerkelijk betrouwbaar.

We gebruiken een modern ERP systeem voor de planning en het actief managen van de orders. Onze gesynchroniseerde en geintegreerdesystemen zorgen ervoor dat levering kan plaatsvinden op het afgesproken tijdstip - meestal zelfs eerder.

Heldere Communicatie

U heeft bij ons één aanspreekpunt voor al uw vragen. In onze partnerschappen, zijn alle potentiele problemen geïdentificeerd en opgelost door ons inuw schoenen te verplaatsen. We houden van volledige transparantie en houden u van elke stap in het proces op de hoogte.

Onze Experts staan klaar om u te helpen bij uw complexe vraagstukken en uw vragen te beantwoorden. Onze experts zijn analytisch heel sterk, en kunnen tot in detail meedenken in uw situatie.

Geschiedenis

ElectroMind is op 1 januari 2010 ontstaan na een management buy out van de Nederlandse paneelbouw afdeling van het Zweedse Emotron. 
Emotron gaat na een overname verder onder de naam CG Drives & Automation.